Atelier ”Underground”

Atelier ”Underground”, Kanehaven 38, 8240 Risskov er altid åbent efter aftale – 20168111 – mail: yrsadunvad@mail.dk

Kig ind – lån med hjem eller jeg kommer med et udvalg.

Midtjyllands Kunstcenter

Midtjyllands Kunstcenter, Fasanvej 2, Bryrup – udstiller jeg fast og mine malerier kan altid ses/lånes med hjem – Åbningstid 11-17 hver dag.

  

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DK4: Hjemme hos Yrsa Dunvad

21. juni 2020 @ 18:10 - 18:40

DK4 har besøgt mig en hel dag og lave optagelser både i mit atelier samt ude i min nye vogn. Udsendelsen hedder “Hjemme hos” og varer en halv time og sendes på DK4.

Yrsa Dunvad, billedkunstneren der fortolker kærligheden til livet, til mennesker og til naturen, med kraftige ekspressionistiske penselstrøg. Hun fortæller her sin historie – om et liv der har været fyldt med både sol og sten på vejen.

Hun har altid gerne villet male, men Yrsa er fra den generation, hvor faderen sagde ”Det kan du godt glemme, det kan man ikke leve af.” Så det blev til en butiks uddannelse og senere til forsikringsjurist.

Men en dag måtte Yrsa skifte stilletter ud med træsko – hendes mand blev syg. Hun måtte træde til i mandens virksomhed og derved mistede hun sin identitet. Den undertrykte drøm om at male, blev langsomt hendes redning. I dag er Yrsa Dunvad en anerkendt billedkunstner og forfatter. Hun skriver nemlig også bøger om sit liv, tanker og visdomsord.

Se de første par minutter af udsendelsen her:

Detaljer

Dato:
21. juni 2020
Tidspunkt:
18:10 - 18:40