Udsmykningsopgaver

Mange gange har jeg fået opgaver med ønske om specielle motiver, digte, vers eller breve. Jeg har bl.a. lige malet adskillige malerier til en kunde i Risskov. Et til hendes indgangshall med en smuk natur, to malerier til hendes soveværelse med engle, tekster fra biblen og andre små sjove ting, samt et til hendes spisestue med vinflasker, vinglas og hjerter. Det blev et meget romantisk maleri, som hedder ”Festen”, og som nu findes som postkort, der kan købes her på siden.

Jeg har også udsmykket et 250 m2 stort hus i Malaga i Spanien, hvor jeg skulle male den omkringliggende natur i min abstrakte stil. Der hænger nu ni store malerier i huset. Der var sågar et de ikke kunne undvære, så det har de beholdt til deres hus herhjemme.

To af malerierne fra huset i Malaga
To af malerierne fra huset i Malaga

Et af malerier fra huset i Malaga

Endvidere har jeg udsmykket et fælleshus i Stautrup med 14 malerier, Odd Fellow Plejehjemmet i Højbjerg med 17 malerier, som blev doneret af Nykredit og andre lignende og spændende opgaver.

Jeg elsker disse opgaver, hvor jeg taler med folk og forsøger at sætte mig ind i deres tankegang og ønsker. Indtil nu, har kunderne altid været meget tilfredse, ja, helt rørte, når jeg ramte lige i deres hjertekugle.

Maleri fra villa udsmykning i Risskov
Maleri fra villa udsmykning i Risskov

Bl.a. blev jeg kontaktet af en kvinde, der havde mistet sin lille pige for nogle år siden. Den lille pige var blevet til en sommerfugl i hendes tanker, så derfor malede jeg fire akvareller med engle, sommerfugle og tekster fra bibelen. Det var en meget rørende opgave og hun blev så lykkelig for at hendes lille pige blev til en sommerfugl.

Maleri til spisestue i Risskov - 165 cm langt og 65 cm højt
Maleri til spisestue i Risskov – 165 cm langt og 65 cm højt

Så hvis du har et brev, et vers, et digt eller lignende, som betyder meget for dig, kan jeg sagtens integrere det i et maleri til evigt minde.